Villa Mirta je smještena na top lokaciji u za turističke posjete atraktivnom dalmatinskom gradiću Tisno. U ponudi je pet modernih i komfornih apartmana različitih veličina a svaki od njih ima prekrasan pogled na more odnosno zaljev u kojem je smješteno Tisno. U neposrednoj blizini se nalaze brojne predivne šljunčane odnosno pješčane plaže a sam objekt posjeduje lijepi i veliki zajednički vanjski bazen te prostorije za fitness odnosno društvene igre (stolni tenis i stolni nogomet). Prostrana zajednička vanjska terasa sa grillom pruža mogućnost druženja i objedovanja u hladovini uz jedinstven pogled na more.

Ukoliko, pak, poželite pripremljenu vrhunsku domaću hranu, bilo da se radi o ribljim ili mesnim specijalitetima ili neka od vegetarijanskih jela uz isto tako vrhunsku ponudu vina, blizu Ville Mirta, odnosno za samo nekoliko minuta pješačenja, na raspolaganju imate čak četiri kvalitetna restorana. Tisno i otok Murter, od kojeg ga dijeli most, koji se tijekom ljetne turističke sezone diže dva puta na dan, imaju puno toga za ponuditi – od internacionalnih muzičkih festivala preko nastupa domaćih pjevača i klapa pa sve do koncerata sa autohtonom i klasičnom glazbom. Također se tradicionalno održavaju mjesne fešte, gdje se po povoljnim cijenama može jesti i piti te pritom imati vrhunsku zabavu.

 

Šibensko-kninska županija u kojoj se nalazi Tisno može se podičiti sa čak dva nacionalna parka – Krka i Kornati za koje vrijedi preporuka obvezno posjetiti. Također, drevni grad Šibenik, udaljen samo dvadesetak minuta vožnje automobilom, je jedan od rijetkih gradova u široj regiji koji se može pohvaliti da ima čak dvije vrijedne građevine pod zaštitom Unesco-a, a to su čuvena šibenska katedrala Svetog Jakova te tvrđava Svetog Nikole koja je smještena na otočiću na samom ulazu u šibenski kanal.

Sam otok Murter nudi pregršt mogućnosti za aktivan odmor – od vožnje biciklom po mnogobrojnim označenim stazama do pješačenja lijepo uređenim šetnicama, po čemu se naročito ističe Tisno, uz čije se osvijetljene staze uz more gostima pruža jedinstvena mogućnost romantičnih šetnji. Također, izuzetno atraktivna opcija je i vožnja brodom prema brojnim obližnjim otocima, kojih je samo u predivnom kornatskom arhipelagu blizu stotinu.

  po jedno parking mjesto za svaki apartman

  svi gosti imaju neograničen pristup zajedničkom bazenu

  Villa ima vlastitu teretanu

  svi gosti imaju pristup zajedničkom roštilju

 

 

Dakle, ukoliko želite ugodan i sadržajan odmor te osjećaj udobnosti i mirnog boravka baš kao da se nalazite u svom vlastitom domu, prava lokacija za vas je Tisno odnosno apartmani u sklopu prestižne Ville Mirta.

Kliknite za prikaz veće mape

Ante Starčevića 31B
+38598336590